Materialen

Schacht en Voering

Wij maken  gebruik van de allerbeste kwaliteiten leer. Hiervoor werken wij nauw samen met Maas Leder uit Waalwijk. Tevens beschikken we over een brede collectie lederen voering materialen, bont voeringen en synthetische schacht en voering producten. Indien u speciaal gewenst leer of ander materiaal zoekt, kunnen wij dit betrekken bij leveranciers die materialen leveren voor de productie van confectieschoeisel.

Zolen en onderwerken

Hierbij betrekken wij onze zolen van onder meer de firma van Drunen in Nieuwkuijk. Daarnaast Leveren wij ook veel zool typen van Vibram uit Italie en Nora uit Duitsland. Ook Kunnen we speciale onderwerken maken geschikt voor indraaien van noppen en golfschoen spikes. Indien u een speciaal zool type zoekt, kunnen wij dit meestal betrekken bij leveranciers die materialen leveren voor de productie van confectieschoeisel.

Overige materialen

Wij verwerken voor contreforts onder andere  Renoflex, Ercoflex, dompelmateriaal en leer. Tevens gebruiken wij PPT alsmede verschillende soorten schuim als gewenst voor enkel-polstering. My Orthopedics beschikt ook over de mogelijkheid om carbon en kevlar in de schoen te verwerken. Tevens kunnen we ieder gewest design op de schacht laten borduren of met behulp van een laser op de schacht of onderwerk zetten. Indien u een specifiek materiaal zoekt om te verwerken in/op de schoen dan kunnen wij dit meestal betrekken bij leveranciers die materialen leveren voor de productie van confectieschoeisel.